Modele unghii gel poze vara

Unghiile cu gel sunt soluția salvatoare pentru o manichiură perfectă și de durată. Modelele de vară pentru unghiile cu gel sunt extrem de ofertante, Atât DIN Punct de de l`a. cromatic, Cât și al USAMV sau designului. Speram sa gasiti modelul Dorit mai jos si va asteptam sa Consult Lista de geluri profesionale de la ami gel. Alb-Crem, Roz pudrat, GRI deschis, manichiura aproape portocalie sau Alba – alegeti Culoarea ojei Care se potrivi cu STArea de Spirit sau cu vremea de afara. Oja in nuante deschise este perfecta pentru orice Stil de imbracaminte, orice lungime de Unghii si orice ocazie. Indiferent că ai unghiile Lungi, scurte, Naturale sau cu gel, ți-am pregătit 15 modele de… Nu va fie frique sa experimentati. Anul acesta va aduce in viata Noastra o multime de Culori VII, sub forma unei manichiuri extravagante. Aceasta este o manichiura Clasica, Care in 2018 la Sigur nu-si va pierde DIN popularitate.

Toamna si iarna adaugati in colectia DVS. de OJe nuante de visiniu, vin sau cirese, si mai aproape de primavara, intoarceti-va la Rosu Purpuriu sau bordo. Cu toate acestea, nimeni nu va interzice sa faceti exact contrariul. Vezi în GALERIA FOTO ce modele de vară pentru unghiile cu gel sunt în tendințe anul acesta. Cele mai bune Trucuri de frumusete pentru ingrijirea unghiilor Noul saison a început cu zile însorite şi Amintiri despre prima ZI de școală. Din… Puteti realiza o manichiura Clasica Neagra prin Aplicarea ojei Negre pe toate unghiile sau puteti incerca sa desenati divers imagini: PE unghiile Negre, sclipiciul in culori contrastante va Arata foarte deosebit. De asemenea, o manichiura Neagra se combinaison Perfect cu benzile de Argint si Aur, atat de actuale in acest Sezon. Știm, nu s-a terminat încă iarna, însă nu mai putem de nerăbdare să trecem la… AM vrut ca Luna iunie să nu ne prindă nepregătite, așa că am pornit în… 2019 este un an en peline de viata si de culoare.

AM adunat intr-un articol 80 de modele de Unghii cu gel doar pentru voi. Atunci Când nu mai ai idei de modele pentru Unghii, Instagramul este cea mai Bună… Tot felul de Geometrie PE Unghii, Marmura cu sclipici, cristale mari – aceasta este cea mai la Moda manichiura a anului 2018! Si, de asemenea, Pictura Artistica, “Folia” si, bineinteles, 3D “Ochi de pisica” – in 2018 aceasta se afla in topul listei cu tendinte in Materie de manichiura. Incantator, nu-i ASA? Nici nu un trecut bine Vara, că vorbim deja de Evenimentele toamnei. Nu putem ignora… En sfarsit glitterul este la Moda! Nu STIM despre DVS., INSA Noi am asteptat acest moment cu nerabdare pentru a realiza o manichiura la Moda folosind sclipici. Glitterul poate fi purtat atat pe toate degetele, cat si doar o unghie sau doua. Puteti Adauga sclipici la baza sau la Varful unghiei. A venit momentul să ne adaptăm manichiurile la Moda actuală și să adoptăm modele de… Una dintre Principalele Stiri ALE celei mai recente saptamani de Moda este revenirea unghiilor Lungi.

Care, totusi, un fost inevitabila: unghiile scurte in forma de “Patrat moale” au ramas favorite prea mult timp. Acum, situatia s-a schimbat si unghiile extrem de Lungi pot fi astazi vazute nu doar la Rihanna. Desigur, pentru un stil de viata Activ, unghiile Lungi nu se potrivesc, in schimb la o Petrecere, sunt minunate. Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine. Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018. Rosu, nud, Negru: acest trio de OJe de Unghii este inseparabil si, daca nu mai aveti vreuna dintre ele, in 2018 situatia va trebui Remedios neaparat. Rutina de Beauty a fiecărei femei se schimbă înainte de o à la ță. Ne simțim mai… Designul géométrique al unghiilor va continua sa fie pertinent si in anul 2018.