Modele simple de unghii facute acasa

Însă chiar Dacă timpul (sau alți factori) nu ne permite să ajungem la salon Atât de des Cât ne-am dori sau Cât este nevoie, căutăm cele mai simple modele de Unghii de făcut acasă. Nu trebuie să ai un modèle foarte elaborat PE Unghii pentru a avea o manichiură reușită: și modelele simple pot arăta foarte cool. IAR odată ce ai descoperit trucurile care te ajută să obții acasă o manichiură precum CEA de la salon, Comisiei și timpul tău Cine vor mulțumi. Nu toate avem timp sau resurse pentru a Merge constant la salon, așa că trebuie să ne orientăm după variante ce pot fi încercate acasă. Lasă-te inspirată de Galeria Foto pregătită, plină de modele de Unghii simple de făcut acasă, Dar care nu arată mai puțin spectaculos decat cele făcute la salon. Una dintre cele mai simple manichiuri pe care le Poti face acasa este aceasta. Nu ai nevoie de Instrumente speciale pentru buline, ci doar de o agrafa de par cu capete Rotunde sau de un creion Mecanic. Cu ajutorul acestora, Poti face buline la fel de reusite! Intai si intai, DA unghiile cu un lac de calitate. Lasa-l sa se usuce bine, apoi creeaza buline de cate o culoare diferita pe fiecare unghie (Verde, galben, portocaliu, Rosu, albastru). Foloseste Cate doua nuante diferite DIN aceeasi culoare, pentru un efect si mai interesant. Poti obtine tonuri mai deschise prin amestecarea ojei colorate cu Putina Oja Alba.

Chiar Dacă Îţi faci manichiura acasă PE unghiile Naturale, asta nu înseamnă că trebuie să fie banală sau să se stries repede. Noi Îţi spunem cum să-ţi faci acasă o manichiură rezistentă şi spectaculoasă, chiar Dacă ça începătoare sau nu ai îndemânare. Tags: manichiura manichiura cu buline manichiura cu buline metalice manichiura cu buline multicolore manichiura cu buline ombre manichiura français cu buline manichiura pas cu pas tutoriale manichiura tutoriale manichiura cu buline Unghii cu buline Unghii Cu buline metalice Unghii cu buline multicolore Unghii cu buline ombre Când Îţi faci manichiura acasă, una DIN cele mai importante probleme este aceea că Oja “Sare” foarte repede şi la una sau Două zile trebuie refăcută. Dacă vrei o manichiură rezistentă, contează şi calitatea ojei, Dar şi felul cum o aplici. Iată ce Trucuri poţi să încerci. • Nu ţine unghiile în apă înainte de a-ţi face manichiura. Oja aplicată PE unghiile “înmuiate” în apă se desprinde mai uşor. • Foloseşte un buffer pentru a elimina cu totul Oja Veche sau alte urme de PE unghie. • Degresează bine unghia cu alcool sau acetonă.

• Aplică o bază, apoi aplică Oja în Două sau mai multe straturi subţiri – e m ai bine decat să aplici un singur strat gros. • Nu agita sticluţa cu ojă înainte de folosite. • la finale aplică un top coat. Pont: ojele cu sclipici sau cele foarte sidefate ţin mai mult decat cele mate. Dacă ai un lac rozaliu, aproape transparent, Dar foarte sidefat, aplică-l în loc de finition şi manichiura va fi mult mai rezistentă. O idee foarte simpla si rapida de manichiura realizata acasa presupune folosirea Scotch-ului. ITI Poti alege tu un design Creativ, sau poti sa incerci modelul de mai jos. Nu trebuie decat sa Pui bucati de Banda adeziva peste unghie si sa o pictezi linistita apoi.

Cand vei da Scotch-UL la o parte, VEI avea o manichiura sofisticata si trendy! Trebuie sa FII o adevarata Maestra ca sa poti sa faci MODELE complexe PE Unghii cu Oja. Adevarul Este, INSA, ca exista si solutii mai rapide, perfecte pentru persoanele carora le CAM tremura mana cand trebuie sa ISI decoreze unghiile. De exemplu, poti sa folosesti un marqueur Sharpie auriu pentru a crea diverse MODELE, fara a te mai ingrijora ca iti VEI strica manichiura.